Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушене на Круши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушене на Круши

Сушене на Круши

Открий всички 12 авторски предложения относно сушене на круши в Gotvach.bg.
Домашна наденица за сушенеДомашна наденица за сушенеСвинското трябва да е 50% плешка, 50% гърди, а телешкото - да е без жили и ципи. Каймата се омесва много добре. Хубаво е да престои на хладно 10...
Как да си приготвим сушени и мариновани крушиКак да си приготвим сушени и мариновани круши
Имайте в предвид, че от 10 кг пресни плодове се получава около 1-2 кг сушени круши....
Печени круши с шоколадПечени круши с шоколад
Печени круши с шоколад са ефектен десерт за гости....
Поширани круши с ромПоширани круши с ром
За приготвянето на този десерт с круши има различни варианти....
Круши в бутер тестоКруши в бутер тесто
Върху тестото се слагат половинките круши и се изрязва тестото така, че около крушите да има по един сантиметър....
Круши с винен сосКруши с винен сос
Десертът се сервира, като крушите се разпределят в чинийки и се поливат със сос....
Ароматни круши в бутертестоАроматни круши в бутертесто
1
Обелете крушите, като запазите дръжките им. Във всяка круша забодете по 2-3 карамфилчета....
Круши с горчив шоколадКруши с горчив шоколад
Насладете се на тази невероятна наслада за небцето - круши с горчив шоколад!...
Круши с шоколадов мусКруши с шоколадов мус
Сипвате виното и портокаловия сок, портокаловите кори и крушите. Варите под похлупак 10 минути, обливайки периодично крушите със сока....
Круши с оризова панировкаКруши с оризова панировка
Връщаме съда на котлона и когато се разтопи карамела в млякото и стане сос, отстраняваме от котлона и овалваме крушите в соса....
Варени круши с джинджифилВарени круши с джинджифил
Аранжирайте крушите в чиния, залейте ги със сироп и поднете топли или студени....
Круши в червено виноКруши в червено вино
Изчиствате крушите, с остър нож отстранявате средата, но без да разрязвате крушата на парчета обелвате ги и оставяте само дръжките....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: