Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушене на Месо в Дехидратор
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушене на Месо в Дехидратор

Сушене на Месо в Дехидратор

Открий всички 12 кулинарни идеи относно сушене на месо в дехидратор в Gotvach.bg.
Сушене на месо във фурнатаСушене на месо във фурнатаАко обаче не разполагате с помещение, където да окачите мръвките си, можете да ги изсушите и във фурната....
Домашна наденица за сушенеДомашна наденица за сушене
Свинското трябва да е 50% плешка, 50% гърди, а телешкото - да е без жили и ципи. Каймата се омесва много добре. Хубаво е да престои на хладно 10...
Да си направим сушено месоДа си направим сушено месо
11
Разгледай още тези рецепти за сушено месо, домашна луканка и пастърма....
Чипс от банан в дехидраторЧипс от банан в дехидратор
Чипс от банан в дехидратор е перфектният снак....
Сушени чери домати с подправки в дехидраторСушени чери домати с подправки в дехидратор
Съхранявайте сушените чери домати с подправки в дехидратор в стъклен буркан в хладилника или замразете във фризера....
Сушене на зеленчуциСушене на зеленчуци
3
Ето и как можете да си изсушите някои зеленчуци: - Пипер – пиперът се изсушава изключително лесно....
Как да изсуша плодове в дехидрататор?Как да изсуша плодове в дехидрататор?
Вижте още: - Как да изсушим домати; - Колко са калорични сушените плодове?...
Как да изсушим хинапКак да изсушим хинап
Настройте фурната на 60 градуса и оставете хинапа да се изсуши. В дехидратор на плодовете им трябват 24 часа, за да се изсушат напълно....
Как да изсушим масловки?Как да изсушим масловки?
Може да изсушите гъбите и над гореща печка....
Как да изсушим фурмиКак да изсушим фурми
2
В дехидрататор Най-ефектният начин е да изсушите фурми в дехидрататор. Така те не се прашат и няма опасност да ги прегорите....
Как да изсушим копър?Как да изсушим копър?
Можете да сушите копъра на стръкове или да го нарежете и да го изсушите по този начин....
Да си изсушим чубрицаДа си изсушим чубрица
Има различни начини за сушене на чубрица....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
42
33
20
10
Дай твоята оценка: