Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сьомга във Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомга във Фолио

Сьомга във Фолио

Разгледай всички 24 подбрани съвети за сьомга във фолио в Gotvach.bg.
Сьомга във фолио с картофиСьомга във фолио с картофиПокриваме самата сьомга с второто парче фолио и ги запечатваме едно към друго. След това поставяме фолиото в тавичка за печене....
Сьомга във фолио на фурнаСьомга във фолио на фурна
Върху нея поставяме фолио. Нареждаме сьомгата, като я поръсваме със солта и сока от 1/2 лимон....
Сьомга във фолиоСьомга във фолио
1
Разбъркайте заедно сайдера и сметаната и полейте филетата сьомга през отворите, които оставихте....
Сьомга във фолио с каперси и зелени маслиниСьомга във фолио с каперси и зелени маслини
1
Сьомгата се натрива със зехтин, посоляваме и овкусяваме с лимоновия сок....
Филета от сьомга във фолио с пюре от броколиФилета от сьомга във фолио с пюре от броколи
Филета от сьомга във фолио с пюре от броколи e вкусно и полезно решение за вечеря....
Сьомга във фолио със сос от сметанаСьомга във фолио със сос от сметана
3
Залейте по малко бяло вино всяка сьомга и внимателно завийте фолиото, така че да не изтече нищо по време на печене....
Портокалова сьомгаПортокалова сьомга
1
Мащерката и босилекът се режат на ситно, добавя се майораната и солта и всичко се счуква. Рибата се слага в тава, намазана с мазнина, с кожата...
Атлантическа сьомгаАтлантическа сьомга
е достатъчно солена . 4.Най-отгоре поставяме пушената сьомга, поръсваме с копър, а по средата поставяме малко червен хайвер за украса (може да...
Сьомга ПапиотСьомга Папиот
Увийте филетата добре с фолиото и изпечете сьомгата Папиот в силно загрята на 210 - 220 °C фурна за 15-20 мин....
Сьомга ТериякиСьомга Терияки
1
Извадете и поднесете сьомга Терияки....
Задушена сьомгаЗадушена сьомга
3
Сьомгата се почиства и се отделя филето. В съд с капак се задушава заедно с нарязаният лук, оцета, виното и сметаната. Рибата се изважда....
Панирана сьомгаПанирана сьомга
Отделя се филето, измива се и се подсушава. Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в нагорещена...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: