Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешки Далак на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки Далак на Скара

Телешки Далак на Скара

Разгледай всички 12 избрани предложения относно телешки далак на скара в Gotvach.bg.
Пържен телешки далакПържен телешки далакПърженият телешки далак е готов....
Пълнен телешки далакПълнен телешки далак
Измиваме и разрязваме далака, като внимаваме да не го пробием....
Пълнен телешки далак с каймаПълнен телешки далак с кайма
Телешки далак се прорязва леко в единия край, ножът се промушва внимателно до другия край, като внимавате да не направите дупки в страните....
Пържен Телешки Далак с подправкиПържен Телешки Далак с подправки
Телешкият далак се слага в тенджера с малко вода и щипка сол на средно умерен огън. След около един час извадете далака от бульона....
Пълнен свински далак на скараПълнен свински далак на скара
Остава да запалите скарата и да изпечете далаците до златисто....
Пълнен свински далакПълнен свински далак
Далаците се измиват и с помощта на остър нож се разрязват надлъжно, но не докрай, а така че да се образува нещо като джоб. Леко се издълбават отвътре...
Пържен свински далакПържен свински далак
1
Свинският далак се снема от котлона, поръсва се с накълцан магданоз и се поднася....
Свински далак с оризСвински далак с ориз
Далакът се измива добре и се отрязва в единия край така, че да може да се сложи плънката....
Свински далак с каймаСвински далак с кайма
Нарежете всеки далак на три парчета. На всяко парче правим разрез с нож да се получи "джоб"....
Печен свински далак с празПечен свински далак с праз
Печем свинския далак в предварително загрята фурна за около 15-20 минути....
Свински далак с лук и виноСвински далак с лук и вино
Далаците се измиват добре и нарязват на средно големи парчета. Слагат се в тиган със сгорещено олио да се пържат. След това се прибавя нарязаният...
Пълнен свински далак с кисело зелеПълнен свински далак с кисело зеле
Ако зелето идва в повече за плънката го добавяме в тавата около далака....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
41
32
20
10
Дай твоята оценка: