Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешко в Глинен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко в Глинен Гювеч

Телешко в Глинен Гювеч

Прегледай всички 33 избрани предложения относно телешко в глинен гювеч в Gotvach.bg.
Гювеч с телешко месоГювеч с телешко месоВ йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета....
Телешко в гювеч с оризТелешко в гювеч с ориз
, Овчарски гювеч, Вегетариански гювеч, Джолан с картофи в гювеч, Гювеч в глинен съд....
Гювеч с телешко и зеленчуциГювеч с телешко и зеленчуци
3
Готовият гювеч заливате с паста от разбитите яйца и мляко и го запичате за още 15 минути....
Телешко в глинен съдТелешко в глинен съд
1
Почистеното от костите и тлъстините телешко месо се нарязва на по-големи парчета и се слага в пръстен съд....
Гювеч с телешко, гъби и грахГювеч с телешко, гъби и грах
Месото се нарежда по дъното на намаслен гювеч. Върху него се разпределят останалите продукти....
Гювеч с диво прасе и телешкоГювеч с диво прасе и телешко
от диво прасе, добавя се нарязания лук и морков, останалите подправки и се изсипва в глинен гювеч....
Гювеч в глинен съдГювеч в глинен съд
4
Готовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете....
Телешко сукалче в гювечТелешко сукалче в гювеч
Щом поомекнат, се прехвърлят в намаслен гювеч. След това в същата тенджера се запържва леко и сукалчето....
Телешко печено в гювечТелешко печено в гювеч
Намажете глинен гювеч с малко зехтин, сложете част от телешкия шол, добавете от зеленчуците, поръсете с подправките, отгоре поставете останалото месо...
Телешко варено в гювечТелешко варено в гювеч
В голям глинен съд (гювеч) се слагат месото, зеленчуците, всички подправки и червеното вино....
Гювеч със зеленчуци и телешкоГювеч със зеленчуци и телешко
1
Сложете всички продукти в глинен гювеч, посолете, добавете останалите подправки и разбъркайте добре....
Фасул с телешко в гювечФасул с телешко в гювеч
Фасулът с телешко в гювеч е много вкусен!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: