Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тесто за Бухтички
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Бухтички

Тесто за Бухтички

Прегледай всички 12 авторски предложения относно тесто за бухтички в Gotvach.bg.
Бухти от готово тестоБухти от готово тестоТака приготвените бухти се пържат от двете страни в сгорещено олио и се отцеждат върху скара. Бухтите от готово тесто са много вкусни....
Класическо тесто за бухти от вечертаКласическо тесто за бухти от вечерта
На сутринта извадете тестото на стайна температура за около час и изпържете вашите бухти в олио....
Бухтички от парено тестоБухтички от парено тесто
Готовите бухтички поръсваме с пудра захар....
Тесто за бухтички в хлебопекарнаТесто за бухтички в хлебопекарна
Изваждам тестото за бухтички, поръсвам с брашно, разточвам и пържа бухтите с прясно мляко малък съд с олио на силен огън....
Усмихнати тиганички от тесто за бъркани бухтиУсмихнати тиганички от тесто за бъркани бухти
Поднасям усмихнатите тиганички от тесто за бъркани бухти със сладко....
Бухти със сирене от тесто за улични мекициБухти със сирене от тесто за улични мекици
1
Бърка се докато се получи много гъста каша – тесто....
Бухти с извараБухти с извара
Разбърква се на каша, когато вече не може, се замесва меко тесто, да не лепне....
Бухти с кайсииБухти с кайсии
В олио с умерена температура изпържваме бухтите, като всяко парченце кайсия, топваме хубаво в тестото и пържим....
Бухти с кремБухти с крем
8
От първите осем продукта се замесва меко тесто, като содата се разтваря в киселото мляко, в пресятото брашно се прави кладенче и постепенно се обърква...
Бухти с жълтъциБухти с жълтъци
На тестото: Разтваряме маята в хладко мляко, след което прибавяме маслото, захарта, жълтъците, солта и постепенно брашното и замесваме меко тесто,...
Бухти с тикваБухти с тиква
Загребвате с чаена лъжичка и пържите бухтите в сгорещена мазнина. Поднасяте ги поръсени с пудра захар, смесена с ванилия....
Бухти с яйцаБухти с яйца
Продължете да разбивате, докато получите гладко тесто....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: