Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тесто за Гюзлеми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Гюзлеми

Тесто за Гюзлеми

Открий всички 12 избрани предложения относно тесто за гюзлеми в Gotvach.bg.
Гюзлеми от готово тестоГюзлеми от готово тестоГотовите гюзлеми от готово тесто поднесете с кисело мляко, айран. Гюзлемите от готово тесто са много вкусни....
Гьозлеме с плънка от киселец и зелен лукГьозлеме с плънка от киселец и зелен лук
Измиваме и почистваме киселеца и лука. Нарязваме киселеца, посоляваме и намачкваме. Нарязваме перата на зеления лук и ги смесваме с киселеца и яйцето...
ГюзлемиГюзлеми
45
Изпържете така приготвените гюзлеми в сгорещено олио от двете страни....
Лесни гюзлемиЛесни гюзлеми
1
Замесваме средно твърдо тесто, което разделяме на 10 топки....
Класически гюзлемиКласически гюзлеми
Разточват се гюзлеми с дебелина 5 мм. Пече се в предварително загрят сач, намазан с мазнина. Класическите гюзлеми са готови....
Домашни гюзлемиДомашни гюзлеми
Изпечете на сач или изпържете на тиган готовите гюзлеми и след това по желание намажете с масло. Домашните гюзлеми са много вкусни....
Кръгли ГюзлемиКръгли Гюзлеми
Замесва се средно твърдо тесто. Оставя се да втаса на топло, след което се разделя на шест топки....
Родопски гюзлемиРодопски гюзлеми
Чукнете яйцето и замесете гладко и еластично тесто. Ако е нужно добавете още брашно....
Добруджански гюзлемиДобруджански гюзлеми
3
Притискаме леко с пръсти отгоре върху гюзлемите. Същото се повтаря с другите топки тесто. Оформяме всички гюзлеми....
Вкусни гюзлемиВкусни гюзлеми
1
Разбъркайте до получаването на гъста и лепкава топка, която се извада върху набрашнена повърхност и се омесва до получаването на меко и еластично тесто...
Гюзлеми по тракийскиГюзлеми по тракийски
7
Замесва се меко тесто. Разделя се на топки, големи колкото голямо яйце, покриват се с кърпа да починат....
Гюзлеми по шуменскиГюзлеми по шуменски
Замесва се тесто от брашното, солта и чаша хладка вода и се оставя да престои на хладно място около половин час....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
44
30
21
10
Дай твоята оценка: