Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тесто за Ньоки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Ньоки

Тесто за Ньоки

Открий всички 12 авторски предложения относно тесто за ньоки в Gotvach.bg.
Ньоки с трюфелиНьоки с трюфелиСварете ньоките по указанията на опаковката. Междувременно загрейте олио в тиган и вътре сложете скилидките чесън....
Ньоки с буратаНьоки с бурата
Първо се приготвя сосът за ньоките. За целта една малка глава лук се нарязва на ситно, заедно с няколко скилидки чесън....
Ньоки с наденицаНьоки с наденица
След кратко разбъркване ньоките с наденица са готови. Сервират се поръсени с настърган пармезан....
Ньоки с доматен сосНьоки с доматен сос
Към охладеното пюре прибавете яйцата, брашното и омесете с ръце, докато получите тесто....
Ньоки с пуешка каймаНьоки с пуешка кайма
Сложете тенджерата с вода да заври, след което добавете ньоките. Ньоките са готови, когато излязат на повърхността....
Картофени ньоки с пестоКартофени ньоки с песто
Сервирайте картофените ньоки заедно с пестото....
Ньоки а ла дженовезеНьоки а ла дженовезе
Разстелете тестото и изрежете кръгчета, които се нареждат в тавата. Разтопете оставащото масло и намажете ньоките....
Ньоки в спаначен сосНьоки в спаначен сос
Сложете вода за ньоките да заври и като заври, сложете ньоките. Когато ньоките изплуват на повърхността, те са сварени....
Ньоки в доматен сосНьоки в доматен сос
Сложете ньоките във вряща вода да се сварят. Когато се сварят, прецедете, сложете в соса и разбъркайте. Приятен апетит с ньоки в доматен сос!...
Лесни ньоки с моцарелаЛесни ньоки с моцарела
Отстранете кората на франзелата и я нарежете на малки кубчета. Загрейте маслото и зехтина и добавете в тях пресования чесън. Сложете хлебните кубчета...
Копривени ньоки с орехов сосКопривени ньоки с орехов сос
Замесва се нещо като тесто. С помощта на много брашно се оформя тънко и дълго руло, от което се изрязват малки късчета....
Ньоки с фонтина и панчетаНьоки с фонтина и панчета
Сварете ньоките и ги смесете със соса. Сервирайте веднага....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: