Gotvach.bg»Избрани Колекции»Технологията на Студено Пресоване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Технологията на Студено Пресоване

Технологията на Студено Пресоване

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно технологията на студено пресоване в Gotvach.bg.
Пресовани свински ушиПресовани свински ушиУшите, изчистени и добре измити, се режат на половинки. Поставят се в тенджера под налягане. Прибавят се нарязани морковите на колелца, зеленият лук...
Студено КарпачоСтудено Карпачо
Студеното Карпачо е готово....
Студено гаспачоСтудено гаспачо
Поставяме в стъклена купа и оставяме вкусната студена супа в хладилника за няколко часа. Поднасяме студеното гаспачо с крутони и кубче лед....
Студено мокачиноСтудено мокачино
Първо, направете кафето и изчакайте малко да изстине. След това в блендера сложете водата, какаото, сухото мляко (за тези които обичат прясно...
Студено аранжирано мезеСтудено аранжирано мезе
Студеното аранжирано мезе е готово....
Студено парена туршияСтудено парена туршия
1
От посочените количества се получават 15-16 буркана от 800 г студено парена туршия....
Студено маринована туршияСтудено маринована туршия
Студено маринованата туршия е много вкусна....
Студено зеленчуково рулоСтудено зеленчуково руло
Студеното зеленчуково руло е готово....
Студено свинско вареноСтудено свинско варено
1
Консумира се студено, нарязано на тънки парчета....
Студено ароматно говеждоСтудено ароматно говеждо
Измийте месото и го подсушете. Запържете го в малко олио докато покафенее от всички страни. Смесете следващите съставки в голяма тенджера. Оставете...
Технологията на консервиранеТехнологията на консервиране
Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...
Технологията на пастьоризиранеТехнологията на пастьоризиране
Така популярната UHT технология на пастьоризация се отрича от мнозина....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: