Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тирамису по Български
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тирамису по българскиОставяме нашенското тирамису в хладилника за около 12 часа и десертът е готов.
Да ви е сладко!...
13
ТирамисуТирамису по оригинална рецептаАко не можете да намерите десертното вино за готвене Марсала, може да ползвате друго сладко вино или ликьор, но по оригиналната рецепта за тирамису...
1
Агнешки бут по български в китайска марината
Месото може да се приготви само по китайския или само по българския вариант, но тази интересна комбинация се оказа доста сполучлива....
Класическо ТирамисуЗаемаме се и с крема за тирамису. За целта се отделят белтъците от жълтъците....
6
Целувчено Тирамису
В дълбока купа се разбиват съставките за крема и получената смес се оставя настрана. В правоъгълна тавичка се реди пласт от половината бишкоти, които...
Чийзкейк ТирамисуИзпечете чийзкейк тирамису в загрята на 200 °C фурна за 45 минути.
Охладете и сервирайте....
1
Боровинково тирамису
Пригответе крема, като отделите белтъците от жълтъците на яйцата. Разбийте жълтъците с пудрата захар в голяма купа с помощта на миксер. Към сместа...
Лимоново тирамисуЖълтъците се разбиват със захарта до пяна. Добавя се лимоновата кора. Желатинът се разтваря в лимоновия сок. След като набъбне, се разтваря на водна...
1
Кексчета Тирамису
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се олиото, млякото и ванилията. Брашното се пресява със солта и бакпулвера и се добавя към яйчената смес....
Портокалово ТирамисуПортокаловото тирамису е готово.
Украсете тирамисуто с настърган шоколад или с какао.
Да ви е сладко!...
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
55
41
31
21
10
Дай твоята оценка: