Gotvach.bg»Избрани Колекции»Торта Агнес
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта АгнесОставете тортата Агнес в хладилник за 1 денонощие или най-добре за няколко дена....
Агнес
В купа разбиваме белтъците и захарта на пухкав сняг. След което добавяме маслото, орехите, брашното с бакпулвера и лимоновата кора.
С дървена...
Сладкиш АгнесЗахарта и маслото разбивам до побеляване и към тях прибавям смлените орехи и брашното.
Отделям белтъците от жълтъците на яйцата и разбивам белтъците...
12
Агнес ПагоРазбиваме маслото с 1 чаша пудра захар до пухкав крем. Добавяме млените орехи, брашното и при внимателно и леко бъркане - четирите белтъка, разбити...
4
Здравословен сладкиш АгнесОставяме маслото да омекне на стайна температура. Смиламе ядките и добавяме маслото, пресятото брашно, ванилията, захарта, меда, бакпулвера. Омесваме...
5
Печено агне с ориз
Шпиковаме добре измито и подсушено агнешко, правейки прорези по цялата му повърхност. Поставяме по половин скилидка чесън в прорезите.
Смесете...
Агнес с шоколадова украсаРазделяме жълтъци от белтъци. Белтъците разбиваме на сняг, маслото разбиваме със захарта, разбиваме, докато се стопи захарта.
Добавяме орехите...
4
Пълнено агне с девесил
Агнето се почиства, измива се и се посолява отвън и отвътре. Оставя се така 2 часа. В това време се сварява за 30 минути белият и черният дроб, сърцето...
Класически орехов сладкиш Агнес
Залейте напълно охладения сладкиш Агнес с глазурата и оставете да се изсуши напълно за една нощ или на 40 градуса във фурната за час....
Любимия ми сладкиш Агнес
Готовата торта се маже с глазурата, поръсва се със смлени орехи и шокопръчици. Оставя се да престои за 1 час на хладно....
Пълнено гергьовско агне с булгур
Заливате агнешките дреболии със студена вода и варите до пълна готовност. Изваждате ги и ги режете на дребни парченца.
Сгорещете 4-5 с.л. олио...
Пълнено агне с дроб сарма
Хубаво е агнето да е заклано от предния ден, за да престои една нощ в хладилника.
За дроб сармата
Гъбите нарязани не толкова на дребно се изпържват...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: