Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турско Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турско реване с орехиЩом е изпечено турското реване, го разрежете на ромбоиди и залейте с вече изстиналия сироп....
Турско реване с грисРеването се оставя да престои 1 час, докато поеме хубаво сиропа.
Турското реване с грис е готово....
3
Турско реване с ликьор и бадеми
Когато блатът за реването е изстинал и хартията за печене е отстранена, върху реването се нареждат бадеми и отгоре се излива сиропът, за да запечата...
Класическо турско реване
Оставяме няколко часа нашето класическо турско реване да поеме хубаво сиропа....
Оригинално турско реванеРеването се изважда от фурната и още докато е горещо се залива с охладения захарен сироп. Гарнирайте по избор и ....
39
Празнично шоколадово турско реване
Щом глазурата стане достатъчно твърда, върху празничното шоколадово турско реване се правят розички от сметана с помощта на шприц....
Моето неустоимо турско реване
Моето неустоимо турско реване е любимо на всички у дома!
Източник: Хриси Мартинова - Кулинарна мрежа...
Реване с Компот
Разбиваме яйцата със захарта. Към тях добавяме киселото мляко и брашното, в което предварително сме поставили бакпулвера.
Нарязваме орехите на...
Реване с нескафе
Извадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп.
Сервирайте реването студено!...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: