Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия от Люти Чушки в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия от Люти Чушки в Бидон

Туршия от Люти Чушки в Бидон

Прегледай всички 22 избрани предложения за туршия от люти чушки в бидон в Gotvach.bg.
Слънчева туршия с люти чушлетаСлънчева туршия с люти чушлетаСлънчевата туршия с люти чушлета е готова....
Туршия от хрупкави люти чушлетаТуршия от хрупкави люти чушлета
4
Некачествените оцет и сол са най-честите виновници, чушлетата да се кашнат; - Приготвените чушлета оставете поне един ден да престоят на хладно...
Газирани люти чушлетаГазирани люти чушлета
1
Съхраняваме газираните люти чушлета на тъмно място в хладно помещение....
Пукани люти чушлетаПукани люти чушлета
4
Същото е и количеството на захарта, но аз лично слагам по-малко, освен ако не са много люти чушките....
Пуканки люти чушлетаПуканки люти чушлета
Може да се консумира пуканите чушлета след 10 дни направо или зимата. Държат се на хладно или в хладилник бурканчетата пуканки люти чушлета....
Сурова туршия с люти чушкиСурова туршия с люти чушки
5
Почистете лютите чушки от дръжките....
Сурова туршия от люти чушкиСурова туршия от люти чушки
Оставяме да заври и с горещата течност заливаме чушлетата в буркана. Затваряме буркана и го обръщаме с капачката надолу....
Люти чушлета без варенеЛюти чушлета без варене
3
Лютите чушлета без варене са готови....
Пукани люти чушлета рибкиПукани люти чушлета рибки
Оставям бурканчетата с пуканите люти чушлета рибки за 7-8 часа докато изстинат добре и се стерилизират! Бон Апети!...
Люти чушлета на фурнаЛюти чушлета на фурна
Извадете печените люти чушки и сложете в подходяща чиния. В купа сложете оцета, олиото, солта, захарта и чесъна (нарязан на дребно)....
Люти чушлета за зиматаЛюти чушлета за зимата
Лютите чушлета за зимата се затварят, без да се стерилизират....
Камби с люти чушлетаКамби с люти чушлета
Почистете лютите чушки от дръжките. Сложете саламурата да възври и попарете отделно камбите и останалите зеленчуци....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: