Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия с Бамя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия с Бамя

Туршия с Бамя

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно туршия с бамя в Gotvach.bg.
Туршия от бамяТуршия от бамяПо желание туршията може да се завари за 5 минути, но бамята поомеква. Туршията от бамя е готова....
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Изплакнете бамята, почистете опашките, като внимавате да не засегнете семенниците и каналите. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Поставете...
Бърза туршия от бамяБърза туршия от бамя
Измийте бамята добре и почистете от дръжките. Подредете бамята плътно в буркан. В подходящ съд сложете всички съставки за маринатата - солта...
Домашна туршия с бамя и зелени доматиДомашна туршия с бамя и зелени домати
На 20 ден туршията е готова за ядене....
Стерилизирана бамяСтерилизирана бамя
2
Задължително подберете прясна, млада, дребна бамя, която още няма образувани семена. Внимателно изрежете дръжките, като внимавате да не откриете...
Маринована БамяМаринована Бамя
Приготвяме си буркани, като на дъното им поставяме оцета, солта, захарта и други подправки. Нареждаме бамята, като накланяме самия буркан, за да...
Консервирана БамяКонсервирана Бамя
1
За един буркан от 800 мл. Нарязвате лука на полумесеци и го слагате в буркана заедно със зърната черен пипер и копъра. Нареждате бамята и прибавяте...
Пържена бамяПържена бамя
Измийте бамята, махнете дръжките и я подсушете. Нарежете на еднакви парченца. Бланширайте бамята във вряща подсолена вода за 5 минути. След това...
Панирана бамяПанирана бамя
Измийте бамята и я почистете от дръжките. Кипнете вода с малко сол и 1-2 с.л. оцет и бланширайте бамята за 5 минути. След това хубаво я отцедете за...
Кисела бамяКисела бамя
1
Изберете крехка и млада бамя, измийте я и я бланширайте, докато промени цвета си леко. На дъното на 1 голям буркан сложете всички подправки и...
Супа с бамяСупа с бамя
1
Слага се размразената бамя в студена вода в тенджера на котлона да се свари. Като омекне, се добавя лукът и разтвореното във вода, препечено на...
Телешко с бамяТелешко с бамя
Измиваме месото и нарязваме на порции. В тенджера сгорещяваме олиото. В него сипваме месото и изпържваме от всички страни. Прибавяме и нарязания лук...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: