Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик с Кайма и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с Кайма и Праз

Тутманик с Кайма и Праз

Открий всички 12 авторски предложения за тутманик с кайма и праз в Gotvach.bg.
Тутманик с кайма, праз и кашкавалТутманик с кайма, праз и кашкавалЗадушете каймата и прибавете нарязания на дребно праз. Щом той омекне, поръсете с подправките....
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Овчарски тутманик с празОвчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Добруджански тутманик с праз и масДобруджански тутманик с праз и мас
Докато тестото втасва, ние си приготвяме плънката за добруджанския тутманик....
Различен Тутманик с Картофи и ПразРазличен Тутманик с Картофи и Праз
Различният Тутманик с Картофи и Праз е готов....
Добруджански тутманик с праз и сиренеДобруджански тутманик с праз и сирене
2
Имате уникално вкусен добруджански тутманик с праз и мас....
Тутманик с праз, сирене и сухи чушкиТутманик с праз, сирене и сухи чушки
1
Тутманикът с праз, сирене и сухи чушки е готов....
Тутманик с кайма, картофи и топено сиренеТутманик с кайма, картофи и топено сирене
Тутманикът с кайма, картофи и топено сирене е много вкусен....
Бабиният тутманикБабиният тутманик
23
Както баба казваше, за да е пухкав истинският тутманик, трябва да втаса 3 пъти. Да ви е сладко!...
Здравословен тутманикЗдравословен тутманик
Олиото трябва наистина да е в минимални количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата....
Тутманик ОблакТутманик Облак
Печем вече приготвения тутманик в загрята фурна на 150 градуса до златисто....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: