Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Задушаване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при задушаване на месоЗадушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му....
Тънкости при приготвяне на зеленчуци темпура
Темпурата е японска техника за пържене на зеленчуци, риба или морски дарове. Общо взето тя представлява лека панировка от брашно, сол, ...
Тънкости при готвене с говежда лой
Говеждата лой е позната на човека от древността и нейното приложение не се ограничава само до кулинарното и използване. От нея се правели свещи или...
Тънкости при варене на спагетиИталианската кухня отдавна е навлязла и по нашите ширини – с пиците, пастата, по-рядко лазаня. Вкусните им ястия определено се харесват и у нас, но...
22
Гуанчале - същност и кулинарни тънкости
Всяка кухня си има своите традиционни деликатеси, които се правят от различни части на прасето. Едно интересно като вкусови качества предизвикателство...
Тънкости при боядисването на яйцаВеликден е един от най-светлите християнски празници. Боядисването на яйца е характерен ритуал за този празник.
За да направите хубави твърдо...
5
Тънкости при готвенето на яйца
И колкото и да са залегнали те в нашата българска кухня, не всеки знае всички тънкости, що се отнася до приготвянето им.
Варенето....
Тънкости при паниране с корнфлейксИма определени тънкости при работата с хрупкавия царевичен продукт, спазването на които ще направи приготвената от вас храна неустоима....
1
Тънкости при печене на питаМного домакини не смеят да опекат пита, защото се притесняват, че няма да се получи достатъчно добра и предпочитат да купят готова. Но няма нищо...
3
Тънкости при печенето на пещПеченето на пещ е най-добрият начин за изпичане на хляб и пици, в пещта те придобиват уникален аромат и вкус и се изпичат много добре.
За слагането...
1
Тънкости при готвенето на спанак
Спанакът е изключително полезен зеленчук, който е с високо съдържание на витамините А и С. Той не съдържа холестерол и мазнини и е чудесен източник...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: