Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Печене на Солен Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Глазури за кекс
Всеки кекс е по-красив и по-вкусен, ако е украсен с подходяща глазура. Универсална е шоколадовата глазура, която се използва както за кексове, така...
Тайни за пухкав домашен кекс
Печене
Много важно е да следите кекса през цялото време на печене. Първите 20-тина минути не отваряйте фурната....
Революционно: Кекс за 1 минутаБързото печене на десерта се случва благодарение на това, че се пече в микровълнова фурна....
3
Вкусен и лесен кекс за Великден
Получената смес изсипете във формата за кекс и печете на 160 градуса....
Кулинарни хитринки за вкусен и пухкав кексСипва се в намаслена и набрашнена тава и се пече 40 минути в загрята на 180 градуса фурна. Проверява се с клечка....
2
Как да съхраняваме кекс и домашни сладкиши
По специални поводи или годишнини приготвяме сладкиши и торти в изобилие. В крайна сметка това е основният символ на празника за повишаване на настроението...
Тънкости при печене на питаЗа да се опече добре питата, я печете в предварително загрята фурна на 230 градуса. Питата се пече около четиридесет минути....
3
Тънкости при печене на баницаВ тази статия ще ви запознаем с всички тънкости при печене на млечна баница. Да започваме!...
1
Как се прави сочен кекс - ръководство за начинаещи
Пече се около 40 минути до получаване на кафява коричка. Проверява се клечка за зъби, по която не трябва да остават тестени следи....
Колко време се пече кекс?Стандартно кексът се пече около 40-50 минути в предварително загрята на 180 градуса (с вентилатор) или 200 градуса (без вентилатор)....
1
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 9
51
43
32
23
10
Дай твоята оценка: