Gotvach.bg»Избрани Колекции»Уникален Крем Карамел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Уникален Крем Карамел

Уникален Крем Карамел

Разгледай всички 24 избрани предложения за уникален крем карамел в Gotvach.bg.
Уникален крем карамел с тикваУникален крем карамел с тикваПоставете крем карамела във фурната, пуснете на 160 градуса и печете за час до стягане и златист цвят....
Крем карамел с хрупкав карамелКрем карамел с хрупкав карамел
В отделен съд карамелизираме захар и нашарваме карамела от горе....
Крем карамел с декорация от карамелКрем карамел с декорация от карамел
Крем карамелът с декорация от карамел е готов....
Крем карамел с кокосКрем карамел с кокос
1
Разпределете карамела в малки купички. Върху него сложете от сместа....
Крем карамел в таваКрем карамел в тава
14
След като се карамелизира захарта, се излива яйчено-млечната смес в тавата и крем карамела се слага във фурната на 150 градуса за 45 мин....
Крем карамел с ромКрем карамел с ром
Получава се вкусен крем карамел със страхотен аромат....
Крем карамел с тиквичкиКрем карамел с тиквички
Интересен летен крем карамел с тиквички - за една разнообразна следобна закуска! Чудно Вкусно!...
Крем карамел с подсладителКрем карамел с подсладител
Може да консумирате директно от купичката, но ако желаете, може да освободите десерта, като с върха на ножа обиколите стените на чашката за крем карамел...
Крем карамел с кускусКрем карамел с кускус
Оставете крем карамела леко да се охлади и консумирайте. Крем карамелът с кускус е готов....
Крем карамел с макарониКрем карамел с макарони
1
Макароните се варят в подсолена вода и се отцеждат. Прясното мляко се загрява, яйцата се разбиват със захарта и ванилията. Смесваме яйчената...
Крем карамел с кайсииКрем карамел с кайсии
Поставяте крем карамела в загрята на 150 градуса фурна да се пече на водна баня....
Крем карамел с кроасаниКрем карамел с кроасани
6
Приготвяне на карамела: Разтопяват се 4 лъжици захар и тогава се слага сместа. Ето и класическата рецепта за крем Карамел....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
55
41
30
21
10
Дай твоята оценка: