Gotvach.bg»Избрани Колекции»Филе от Костур
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе от Костур

Филе от Костур

Открий всички 21 избрани предложения за филе от костур в Gotvach.bg.
Филе от костур на фурнаФиле от костур на фурнаПоднесете филетата от костур топли с гарнитура от картофките и свежа салата по избор. Добър апетит!...
Филе от костур на тиганФиле от костур на тиган
Разпорете рибите откъм корема и ги почистете от карантията, както и от останалите ненужни част. Нарежете месото на парчета и го подсушете. Мариновайте...
Филе от костур с бяло виноФиле от костур с бяло вино
Вкусният костур с бяло вино се поднася с резени лимон и свежа салата по избор. Добър апетит!...
КостурКостур
Костурът се използва за филета и консерви. Ползи от костура Консумацията на костур носи редица ползи за здравето....
Костур с чушкиКостур с чушки
След като наловя няколко парчета ивичест (или обикновен костур) в магазина или имам успешен улов, им махам кожата, подправям със сол, пипер и зехтин...
Костур в тестоКостур в тесто
Филето костур се разделя на 8 порции, които се осоляват, намазват със зехтин, поръсват се с пипер и мащерка и се овалват в ореховите трохи....
Филе от нилски костур на скараФиле от нилски костур на скара
Поднасяме като най-отдолу на чинията поставяме по листо маруля и върху него филе от нилски костур на скара....
Костур по ИталианскиКостур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино. Добър апетит!...
Костур на тиганКостур на тиган
Овалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка....
Костур на скараКостур на скара
1
Почистете костура добре, измийте го и го подсушете. Добре го поръсете със сол и черен пипер....
Костур с портокалов сосКостур с портокалов сос
Размразете рибата (ако е била във фризера). Смесете в малка купа сладкото от портокал и сока, добавете оцета, зехтина, магданоза. Овкусете със сол...
Костур в сладко-кисел сосКостур в сладко-кисел сос
Почистете филетата от костур, като премахнете останали костици и кожата. Нарежете на едри парчета и запечатайте на тиган с малко зехтин и сол....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
54
41
32
22
10
Дай твоята оценка: