Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фрапе Ванилия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фрапе Ванилия

Фрапе Ванилия

Прегледай всички 12 избрани предложения относно фрапе ванилия в Gotvach.bg.
Лесно Фрапе ВанилияЛесно Фрапе ВанилияНай-добре това става с уред за фрапе. С него се образува хубава кремообразна пяна. Прибавя се ванилията и отново се разбърква....
Фрапе ШоколадФрапе Шоколад
Сипва се кафето и захарта в шейкър , ако нямате, сложете в малко бурканче, ще ви свърши същата работа. Налива се около 15 мл хладка вода. Затваря...
Ягодово фрапеЯгодово фрапе
Инстантното кафето се смесва със захарта. Разбърква се добре и се добавя малко студено прясно мляко. Разбърква се до образуването на хомогенна...
Айс фрапеАйс фрапе
1
В подходяща висока чаша слагате разтворимо кафе /Нес/ и захар (мед) и около два пръста студена вода разбивате с миксер за фрапе....
Какаово фрапеКакаово фрапе
Разбиваме с машинка за фрапе. Добавяме прясното мляко и отново разбиваме с машинката за фрапе....
Плодово фрапеПлодово фрапе
3
Поднесете плодовото фрапе с украса от резен свеж плод....
Бяло фрапеБяло фрапе
16
Смесете кафето, водата и захарта в чаша за фрапе. Разбива се с миксер или специален уред за фрапе, докато се получи гъста пяна....
Нескафе фрапеНескафе фрапе
9
В подходяща чаша сложете 2 кубчета лед и изсипете фрапето. Долейте с прясно мляко, за да получите бяло фрапе....
Домашно шоколадово фрапеДомашно шоколадово фрапе
Прясното мляко се налива в чаша за фрапе и се добавят кафето, какаото и захарта....
Фрапе с малиниФрапе с малини
В блендер се смесва охладеното прясно мляко, малиновият сироп и сладоледът. Малините и ледът се слагат във високи стъклени чаши. Добавя се млечната...
Фрапе от пъпешФрапе от пъпеш
2
Нарязваме пъпеша на малки парченца, поръсваме със захарта, ванилията и сока от лимона и разбиваме с миксер....
Фрапе с прясно млякоФрапе с прясно мляко
2
Разбиваме водата, кафето и захарта с миксер за фрапе за 20 секунди, за да се вдигне пяна. Не бива да е по-висока от 4-5 см....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: