Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хляб Чиабата

Хляб Чиабата

Прегледай всички 22 кулинарни идеи относно хляб чиабата в Gotvach.bg.
Хляб ЧиабатаХляб ЧиабатаСмесете в купа брашното, солта и маята. Добавете водата и разбъркайте до получаване на влажно тесто. Покрийте купата с прозрачно фолио и оставете...
Чабата с маслиниЧабата с маслини
Маята се разбърква в хладката вода със захарта и две супени лъжици брашно. Оставя се да бухне за 10-15 минути. Пресява се брашното в купа, добавя...
Хляб ЧабатаХляб Чабата
Хлябът Чабата е готов....
Чабата в плик за печенеЧабата в плик за печене
По принцип при хляб Чабата дори и коричката е обичайно еластична, затова при съхранение в торбичка или добре затворена кутия за хляб, се постига този...
Чабата с кайма и лукЧабата с кайма и лук
В купа се разбъркват брашното с маята. Добавят се солта и водата и се разбърква много добре с миксер или лъжица. Тъй като тестото е твърде хидратирано...
Чабата с чесън и маяЧабата с чесън и мая
Чабатата с чесън и мая е много вкусна....
Оригинален хляб ЧабатаОригинален хляб Чабата
8
Отново разглеждах всякакви рецепти, докато най-накрая открих тази превъзходна рецепта за оригинален хляб Чабата....
Италиански хляб ЧабатаИталиански хляб Чабата
3
Разделете тестото на 3-4 части, оформете няколко чабати, като ги поръсите с брашно. Оставете хлебчетата за 40 минути "почиват"....
Пълнена чабата с хумус и тофуПълнена чабата с хумус и тофу
Чабатата се разрязва на две плоски половини. Вътрешната част на горната половина се намазва с топено сирене и се поръсва с настърган кашкавал....
Чабата с маслини и сушени доматиЧабата с маслини и сушени домати
3
Препоръчително е да обработвате сместа за хляба с миксер с приставки за тесто, тъй като тестото за този хляб става силно лепкаво и рядко поради многото...
Мини чабати с маслини и сушени доматиМини чабати с маслини и сушени домати
Накиснете сушените домати предварително в гореща вода. Пресейте брашното. Направете в средата кладенче и добавете маята, солта, захарта и зехтина...
Пълнозърнеста чабатаПълнозърнеста чабата
Готовите чабати охладете върху решетка и изчеткайте излишното брашно. Поднесете хляба чабата леко топъл или напълно изстинал. Бон Апети!...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: