Gotvach.bg»Избрани Колекции»Цалапишки Бабек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цалапишки Бабек

Цалапишки Бабек

Открий всички 12 кулинарни идеи за цалапишки бабек в Gotvach.bg.
Цалапишки бабекЦалапишки бабекБабекът трябва да е готов за консумация след 3-4 месеца. Най-вкусен става, след като го позапечете на жар....
Бабек по банскиБабек по бански
След май месец дръжте бабека по бански в дървена пепел....
Картофи с бабек и кисело млякоКартофи с бабек и кисело мляко
Бабекът се нарязва на ситно. В предварително намазнена тава се подреждат 1/3 от картофите. Поръсват се с черен пипер и половината от бабека....
Картофи с бабек на фурнаКартофи с бабек на фурна
2
Поставят се парченца от бабека и се нареждат останалите картофи....
БабекБабек
3
Месото се нарязва на дребно, осолява се и се оставя да престои 1 нощ. Прибавят се ситно нарязаният лук и подправките. Със сместа се пълни шкембето...
Добруджански БабекДобруджански Бабек
Разликата между бабек и суджук е тази, че в бабека месото се накълцва....
Асеновградски БабекАсеновградски Бабек
Завързваме краищата, така че да не влиза въздух, и готовият бабек поставяме на леко проветриво място на сянка....
Дряновски бабекДряновски бабек
Така приготвения Дряновски бабек е готов след 3-4 месеца....
Домашен бабекДомашен бабек
1
Домашният бабек е готов след около 3 месеца, зависи от времето....
Елховски бабекЕлховски бабек
Месото и сланината нарежете на парчета и смелете на най-едрата решетка на месомелачката. Праза нарежете на много ситно. Сипете каймата в голямо...
Пикантен селски бабекПикантен селски бабек
Страхотен бабек!...
Масленицата на баба с маяМасленицата на баба с мая
Разтворете маята в топлото прясно мляко. Пресейте брашното и заедно с разбитото яйце и солта замесете тесто. Оставете тестото да удвои обема си и...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: