Gotvach.bg»Избрани Колекции»Черен Дроб Приготвен по Касапски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Черен Дроб Приготвен по Касапски

Черен Дроб Приготвен по Касапски

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно черен дроб приготвен по касапски в Gotvach.bg.
Черен дроб по касапскиЧерен дроб по касапскиРецептата за Черен дроб по касапски е изпълнена!...
Черен дроб по албанскиЧерен дроб по албански
Силно препоръчвам този албански черен дроб....
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селски
После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....
Черен дроб по бургундскиЧерен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни....
Пуешки черен дроб по турскиПуешки черен дроб по турски
Сервираме пуешкия черен дроб по турски горещ, след като сме хо отцедили от излишната мазнина върху салфетка....
Черен дроб по оригинална рецептаЧерен дроб по оригинална рецепта
Дробът се накисва в прясно мляко, за да стане мек. Престоява 5-6 часа. Изважда се, подсушава се и се нарязва на филийки. В тигана се слага олио...
Свински черен дроб по селскиСвински черен дроб по селски
4
Гъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
Пържен черен дроб по сръбскиПържен черен дроб по сръбски
Подредете черния дроб в широка чиния и го поръсете с чесън. По желание го поднесете с кисело мляко веднага....
Телешки черен дроб по лионскиТелешки черен дроб по лионски
Изпърженият дроб се поръсва с брашното и се залива с виното, поръсва се с черен пипер, сол и ситно нарязан магданоз....
Пържен черен дроб по ресторански стилПържен черен дроб по ресторански стил
По-този начин изпържете 500 г черен дроб в дълбок тиган. И ето така се получава пърженият черен дроб по ресторански стил....
Пуешки черен дробПуешки черен дроб
Пуешкият черен дроб е супер мезе за всяка вечеря....
Паниран черен дробПаниран черен дроб
1
Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: