Gotvach.bg»Избрани Колекции»Чорба от Свински Крачета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чорба от Свински Крачета

Чорба от Свински Крачета

Открий всички 22 избрани предложения относно чорба от свински крачета в Gotvach.bg.
Чорба от свински крачета с лют пиперЧорба от свински крачета с лют пиперПоднесете свинската супа гореща, подправя се по желание с лют пипер, оцет и скълцан чесън. Чорбата от свински крачета с лют пипер е готова....
Свински крачета в мултикукърСвински крачета в мултикукър
Свинските крачета в мултикукър се сервират цели....
Свински крачета в гювечСвински крачета в гювеч
3
Крачетата се изчистват много хубаво и се заравят в зелето. Поливат се с армеевата чорба. Слага се капакът на гювеча....
Свински крачета на фурнаСвински крачета на фурна
Свинските крачета на фурна са готови....
Класическа чорба от свински крачета с бял бобКласическа чорба от свински крачета с бял боб
В този случай оставете класическата чорба от свински крачета с бял боб след това да поври още 10-12 минути на умерен огън. Добър апетит!...
Варени свински крачета с ушиВарени свински крачета с уши
Варените свински крачета с уши са готови....
Варени свински крачета в бульонВарени свински крачета в бульон
1
Почистените и измити свински крачета се слагат в студена вода и се кипват, след което се варят на тих огън до омекване заедно с вързаните в марля...
Варени свински крачета с хрянВарени свински крачета с хрян
Вадим крачетата и ги обезкостяваме. Прецеждаме бульона, в които са се варили, и връщане месото от почистените крачета....
Чорба от свински крачетаЧорба от свински крачета
15
Поднесете чорбата от свински крачета с пасиран чесън, оцет, чили и хрян по желание....
Пържени свински крачета по френскиПържени свински крачета по френски
2
Измийте добре свинските крачета и ги цепнете по дължина....
Свински Крачета с Ориз на ФурнаСвински Крачета с Ориз на Фурна
Почистете и измийте хубаво предварително свинските крачета....
Свински крачета с нахут и трюфелСвински крачета с нахут и трюфел
Налейте вода, колкото да покрива подготвените свински крачета и оставете да се сварят на тих огън под капак до абсолютна готовност - около 3 часа....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: