Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шницели от Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницели от Месо

Шницели от Месо

Разгледай всички 39 избрани предложения относно шницели от месо в Gotvach.bg.
Шницели от свинско месоШницели от свинско месоШницелите от свинско месо се поднасят с резени лайм, наситнен магданоз и гарнитура от зеленчуци по избор....
Мини шницели от пилешко месоМини шницели от пилешко месо
Сгорещете мазнина и изпържете шницелите равномерно до приятен загар. Поднесете с гарнитура от зеленчуци....
Панирани шницели от свинско месоПанирани шницели от свинско месо
Панираните шницели от свинско месо са готови....
Шницели от телешко месо с бираШницели от телешко месо с бира
Измиваме месото и нарязваме на малки шницели. Начукваме, слагаме в подходящ съд и заливаме с бира. Оставяме шницелите на хладно за два часа....
Шницели от свинско месо с лукШницели от свинско месо с лук
Нежни и сочни шницели от свинско месо в чуден сос....
Шницели от агнешко месоШницели от агнешко месо
Разбиваме жълтъците и потапяме всеки шницел в жълтък, после овалваме в галета и изпържваме в олио. Слагаме изпържените шницели в тавичка....
Шницели от свинско контрафилеШницели от свинско контрафиле
Парчетата свински шницели се пускат едно по едно от ниско и се изпържват до златисто....
Шницел от смляно телешко месоШницел от смляно телешко месо
Нарязаното на парчета месо се посолява. Отлежава на хладно място, след което се смила два пъти в месомелачка. Каймата се омесва добре с млякото...
Шницели от свинско месо със зелени чушки, лук и свежи подправкиШницели от свинско месо със зелени чушки, лук и свежи подправки
Готовите шницели посоляваме и оставяме на топло. В мазнината от пържене на шницелите се слагат нарязаните чушки, лук и пасираният чесън....
Кръчмарски ШницелиКръчмарски Шницели
Оформяме на шницели, потапяме в белтъците и пържим на тиган....
Тиквени шницелиТиквени шницели
Внимателно започваме да оформяме малки и тънки шницели, които се овалват в разбитите две яйца и в брашно....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: