Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шоколадова Мелба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадова Мелба

Шоколадова Мелба

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно шоколадова мелба в Gotvach.bg.
Шоколадова мелбаШоколадова мелбаВ чаши за мелба сипете на дъното малко шоколадов сироп или топинг....
Шоколадова мелба с ядкиШоколадова мелба с ядки
топчета и по 2 бр. шоколадови клечки....
Домашна шоколадова мелба с нектариниДомашна шоколадова мелба с нектарини
1
Нека ви е вкусно с моята домашна шоколадова мелба с нектарини....
Идеи за домашна мелбаИдеи за домашна мелба
В това време натрошете шоколада в метален съд и загрейте леко на водна баня до омекване, като го разбърквате с дървена лъжица....
Мелба МоцартМелба Моцарт
Добавяме 3 шоколадови пурички за разкош и финал на мелба Моцарт....
Бананова мелбаБананова мелба
2
В подходяща чашка или купичка слагаме сладоледа на топчета или с обикновена лъжица. Бананът се обелва и нарязва на колелца, след което се разпределя...
Плодова мелбаПлодова мелба
Мандарините се обелват и се отделят на резени. Бананите се режат на колелца. В дъното на чаши мелби се слага по 1-2 ч.л. от ягодовото желе...
Мелба ФантазияМелба Фантазия
Оставете сладоледа да се отпусне и добавете около ⅓ от плодовете, които сте нарязали на дребно. Разбъркайте енергично, докато получите еднородна смес...
Мелба ШварцвалдМелба Шварцвалд
Стопете кувертюра на водна баня. Оставете двата вида сладолед да поомекнат и ги разбъркайте добре. Добавете сиропа от череши и разбъркайте, така че...
Мелба НасладаМелба Наслада
Шоколадов бар от кондензирано мляко обикновено може да открием в руските магазини, но може да го заменим с натрошен черен шоколад или друг десерт...
Цитрусова мелбаЦитрусова мелба
1
В купа изсипете сладоледа и разбъркайте половината с какаовите бисквитки. Върнете го във камерата за половин час да се стегне добре. Нарежете...
Мелба ТропиканаМелба Тропикана
По желание добавете сметана, бисквити, пурички; поръсете с шоколадови или захарни пръчици, натрошени ядки....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: