Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шпиковане на Телешка Плешка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шпиковане на Телешка Плешка

Шпиковане на Телешка Плешка

Открий всички 12 избрани предложения относно шпиковане на телешка плешка в Gotvach.bg.
Телешка плешка с Грейви сосТелешка плешка с Грейви сосМатираме с маслото и поднасяме телешка плешка с Грейви сос....
Шпикована телешка плешкаШпикована телешка плешка
Слага се капака на йената и шпикованата телешка плешка се печете на 200 градуса за около 1 час и 15 минути....
Агнешка плешка с картофкиАгнешка плешка с картофки
1
Агнешката плешка с картофки е готова....
Агнешка плешка с билкиАгнешка плешка с билки
5
Агнешката плешка с билки е много вкусна....
Агнешка плешка с лападАгнешка плешка с лапад
Агнешкото се нарязва на порции. Запържват се до зачервяване и се изважда месото, а в мазнината се задушава лукът, наситнен, налива се водата и...
Свинска плешка с картофкиСвинска плешка с картофки
Свинската плешка се нарязва на равни парчета, а картофите се обелват и нарязват на едро....
Свинска плешка с картофиСвинска плешка с картофи
1
Свинската плешка с картофи е много вкусна....
Еленова плешка с виноЕленова плешка с вино
Увиваме почистената еленова плешка на руло и я завързваме с бял конец, заливаме с марината от виното, олиото и оцета и я оставяме да престои един...
Свинска плешка в гювечСвинска плешка в гювеч
3
Нарежете свинското на хапки и сложете да се запържи в сгорещена мазнина, докато си смени цвета. Извадете го, деглазирайте съда с 1 ч.ч. вино и...
Свинска плешка с бираСвинска плешка с бира
1
Начукайте свинското месо от плешка на хубаво правоъгълно парче....
Свинска плешка с ябълкиСвинска плешка с ябълки
Загрейте фурната на 160 градуса. Загрейте олиото в тенджера и добавете нарязания бекон. Запържете го, докато стане хрупкав. Извадете го и го оставете...
Свинска плешка с рататуйСвинска плешка с рататуй
Нарязваме месото на малки парчета, измиваме ги и ги мариноваме за 1 час в соевия сос. Запечатваме месото в загрят тиган за кратко, за да запазим соковете...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: