Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ястия с Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъши пастетГъшият дроб се се почиства, измива и подсушава. Покрива се със сметана и се оставя да престои така тридесет минути. Лукът се нарязва на едро и се...
Задушена гъска
Изчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....
Печена гъска
Готовата гъска поставете в подходяща чиния за сервиране. Отцедената от печенето мазнина се прецежда и се смесва с бульона....
Пържен Гъши Дроб
Дробът се нарязва на филета с дебелина 2 см, докато е студен, току-що изваден от хладилника. Използва се много остър нож, с помощта на който също...
Домашен гъши пастет
Нарязваме си на много ситно главата лук.
Разтапяме си маслото в тиган и към него добавяме лука, като готвим за 30 минути при непрекъснато бъркане...
Класически гъши пастет
Почистете и нарежете на ситно лука и чесъна. Дробчетата почистете, хубаво измийте и подсушете. Оваляхте ги в брашно и изтупайте излишното количество...
Шницели от гъска
От гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма.
Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес.
От полученото...
Коледна печена гъска
Когато месото е готово и получи хрупкава коричка, гъската се изважда и се слага в голямо плато или чиния....
Сарми от гъска
Измиваме месото и го нарязваме на еднакви парчета. Задушаваме ги в мазнината до зачервяване.
Изваждаме ги, посоляваме и поръсваме с червен и черен...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: