Не яжте заешко на Нова година

Не яжте заешко на Нова година

Заекът, който е символ на идващата 2011 година, е много притеснителен, но въпреки това е много гостоприемен, цени домашния уют и красотата. Затова, когато посрещате годината на Заека, поканете най-добрите си приятели.

Браковете, които ще бъдат сключени през идната година, ще бъдат много трайни, защото Заекът е символ на огромна романтичност и безкрайна вярност.

Заекът покровителства всички, които имат отношение към науката и хората, които наистина обичат това, което правят. Но Заекът има не само позитивни качества. Той е доста страхлив. Затова хората, родени в годината на Заека, може през идната година да се притеснявате да взимат категорични решения.

Най-силно покровителства Заекът хората, които се занимават с дипломатическа дейност. Той е покровител също така и на свещениците, професорите и хората с творчески професии.

След 2010 година – годината на неспокойния и ненаситния Тигър, идва време за спокоен живот. Годината на Заека е за талантливите хора на изкуството и интелектуалците.

Идващата година е предразполагаща за нови приятелства, бизнес-комуникации, преговори, успешни сделки и срещи. Конфликтите ще бъдат сведени до минимум.

Не яжте заешко на Нова година

През идната година всяка помощ, която сте оказали на някого, ще ви се върне стократно. Но трябва да пазите в тайна всичките си планове, защото някой ще ги опропасти.

Децата, родени през 2011 година, ще бъдат талантливи и доброжелателни, но и доста лекомислени, освен това те от малки ще искат да проявят своята независимост.

Когато празнувате идването на годината на Заека, трябва да бъдете добродушни, спокойни и да не мислите чак толкова за себе си, колкото за приятелите си и хората, които обичате.

На празничната трапеза задължително трябва да има ябълки и някакви зърнени храни. В никакъв случай не трябва да вечеряте със заешко месо, защото ще разгневите Заека.

Наблегнете на вегетарианското меню, особено на зеленчуците в зелен цвят, както и на различните видове салати. Тъй като стихията на 2011 година е металът, разположете на различни места в дома си метални украшения.

До елхата, сред подаръците, сложете една връзка моркови, за да зарадвате Заека. Облечете тоалет, който ще е в цвета на заека – бяло, черно, кафяво, сребристо или жълто.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати