четвъртък, 11 февруари

Прочистване на организма вкъщи

Зеленчуци
3.6 от 16 Гласа

Редовното прочистване на организма позволява човек да запази дълги години доброто си здраве, да се наслади по-дълги години на младостта и красотата си.

Вредните вещества попадат в организма ни най-вече през стомаха, а също така през белите дробове, кожата и лигавиците. Голяма част от токсините се изхвърлят.

Но заради лошата екология имунната система на хората отслабва значително. Токсините са във въздуха и в хранителните продукти и това пречи на организма да се прочисти.

Част от замърсяванията се натрупват в тъканите и в органите ни във вид на шлаки. Дори ако организмът работи правилно, количеството на токсини нараства.

Опасността от тези натрупвания е, че по някое време те могат да причинят повреди жизнено важни органи на тялото. Както почиствате дома си, така трябва да прочистите и тялото си.

Хранене

Прочистването е полезно и за тези, които искат да се отърват от излишните килограми. За целта започнете да се храните правилно и не съчетавайте въглехидрати с белтъчини.

Въглехидратите може да се консумират със зеленчуци, мазнини и зелени подправки. Млечните продукти са забранени по време на прочистването на тялото.

Увеличете консумацията на сурови зеленчуци и ръжен хляб. Те повишават тонуса на червата, увеличават изработването на ферменти. Най-добре е да прочистите организма си през есента.

Тогава стомахът е най-силен. Преяждането води до това, че в червата се натрупват непреработваеми части от продуктите. Тези натрупвания могат да достигат до над десет килограма.

За да прочистите червата си, не се хранете в продължение на цял един ден, препоръчително е това да стане в почивния ви ден. През целия ден пийте само топла вода с мед.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Отзиви (9)

10
0
Отговор
Поля

2013-09-17, Оценка 4.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

Изобщо не е точна тази статия! За започване на прочистването пишат да ядем сурови зеленчуци, да не смесваме въглехидрти с белтъчини, а накрая казват, че прочистването се състои само от един ден, в който трябва да се пие вода с мед. И в края на краищата колко е необходимо на организма да се пречисти ???
6
0
СтасиМда. Аз си помислих същото. Тази статия е смес от няколко различни неща. Първо става въпрос за разделно хранене, след това за прочистване
10
3
Отговор
Катя Енчева

2013-07-24, Оценка 3.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

Скъпа Ана , пише се "нещо" , а не "нешто", също така"гладът" , а не "гладат", имената на хора и началото на заглавие на книга също се пишат с главни букви - въобще - страхотен правопис - на 4 реда -9 грешки...
2
9
Отговор
ана

2013-07-24, Оценка 4.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

за да авземе човек отношение по някаква тема ,трябва поне малко да е прочел нешто по нея.статията си е добра,макар и кратка.ако искате да не се изказвате неподготвени,прочетете някоя друга книга като "гладат–приятел и лекарство"на лидия ковачева(има я в интернет),"лечение чрез гладуване"на пол брег... ,а ако темата не ви интересува,не е задьлжително да изказвате мнение.
8
0
Отговор
Роси

2013-07-24, Оценка 5.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

Защо сте толкова яростни?
Има всякакви хора.
На едни им харесва, на други не, това е интернет. И на мен не ми беше лесно да престана да не харесвам разни неща. Просто подминавам. Иначе все някого сме обидили, а не сме лоши хора, нали?
0
1
Отговор
Соня

2013-07-19, Оценка 3.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

Всичко това е много вярно. Спомням си че Къци май в биг брадър или друго предаване каза че 1 седмица е бил само на чай за да се прочисти и през цялата седмица е ходил по голяма нужда по същия начин както когато се е хранил.Бил е изумен.
2
2
Отговор
Изабел

2013-07-15, Оценка 3.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

Каква е тази глупост!
7
2
Отговор
Нина

2013-07-15, Оценка 3.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

Какво искате да покажете с това 'прасе' на снимката? Освен грозно,то е и антиреклама на заглавието ви/за статията не коментирам изобщо-толкова е слаба/.Всеки разбира,че за да се докараш в този 'изключителен 'вид отдавна или изобщо никога не си се 'прочиствал'........
1
1
Отговор
Грег

2013-05-14, Оценка 3.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

тъпо ...
4
0
Отговор
Пламена

2013-05-14, Оценка 3.0 от 5 за Прочистване на организма вкъщи

Трябваше да мина през всичките тези досадни реклами, за да установя, че на статията й липсва съдържание. Дори когато реших да коментирам трябваше да изтърпя всички тези отварящи се прозорци. Този уебсайт ще загуби много клиенти по този начин. Човек е склоннен да изтърпи тези реклами /въпреки, че това е най-неправилният начин за рекламиране/ само ако получава насреща качествена информация и отговаряща но това, което е търсил!!!

Водещи от категорията

Избрано

Подобни Статии

От другите сайтове

В тази страница е публикуван материал относно Прочистване на организма вкъщи. Ако имаш критика или смяташ, че предоставената информация не съответства на темата Прочистване на организма вкъщи, би могъл да се свържеш с нас от форумуляра за връзка и ние ще редактираме/разширим публикацията.