сряда, 1 април

Какво обича да похапва зодия Стрелец

Хранене на Стрелец
4.5 от 8 Гласа

Още интересни теми

Избрано

Родените под знака на Стрелеца са авантюристи и обичат експериментите в кулинарията. Те харесват съчетанията на месо с различни видове сосове, които дори могат да имат сладък вкус.

Стрелецът опитва всичко: охлюви, мекотели, жабешки бутчета – всичко това е интересно и ново за Стрелеца, преди да опознае вкуса му.

Той се впуска в опитването на нови ястия като в поредното приключение, което ще направи живота му по-интересен.

Месо в сос

Стрелецът много обича да посреща гости и иска винаги масата в дома му да е отрупана. Той не обича да преяжда, но иска да си хапне от всичко, което е на трапезата.

Когато каните Стрелец на гости, трябва да се постараете да има много различни видове храна, макар и в малки количества.

Специалитетите от мляно месо са любими на представителите на зодия Стрелец. Те са големи почитатели на карначета, кюфтета, кебапчета и всички видове месни вкусотии от кайма.

Рибата е вкусна за Стрелеца, само ако е прясно уловена, а най-добре – в негово присъствие. За представителите на тази зодия е истинско удоволствие да хване рибата, а после да я опече на огъня в компанията на верни приятели.

Пица

Стрелецът обича пикантната храна, която обаче е прекалено предизвикателство за стомаха му, който не понася много добре лютото. Въпреки това обаче Стрелецът добавя поне по капка лютив сос в ястията си.

Листните зеленчуци не изкушават представителите на зодия Стрелец и те дори се опитват да ги избягват, когато не се налага да зарадват някоя прекалено ентусиазирана готвачка с комплиментите си.

Стрелците много обичат пица и с удоволствие хапват различни видове, като предпочитат дори да си я приготвят сами, за да слагат повече различни съставки.

От десертите Стрелците харесват леки торти и плодови пайове, без да са големи почитатели на пресните плодове. Кремовете също са изкушение за Стрелеца.

Стрелците обичат да правят сами различни видове кексове, за да радват близките си.

Те влагат голямо умение в декорациите на десертите и са големи майстори на украсата за торти, когато решат да се изявят като сладкари.

 • Google+
 • Pinterest

Отзиви (7)

 • 0
  0
  Отговор
  Петя

  2015-03-13, Оценка 5 от 5 за Какво обича да похапва зодия Стрелец

  Аз също съм стрелец и за мен 90% от нещата не са верни
 • 1
  0
  Отговор
  АЛБЕНА

  2014-07-31, Оценка 5 от 5 за Какво обича да похапва зодия Стрелец

  Абсолютни глупости пише за Стрелеца!!! Аз съм Стрелец и 90% от написаното тук за него не е вярно!!!
 • 1
  0
  Отговор
  Хехе

  2014-01-11, Оценка 5 от 5 за Какво обича да похапва зодия Стрелец

  Обожавам пресни плодове и зеленчуци... не ям мекотели, жаби и подобни на тях... Съгласна съм единствено и само с украсяването на торти и сладкиши и да има от всичко по-малко на масата... Останалото са пълни измислици...
  0
  0
  АЛБЕНАИ аз съм Стрелец, съгласна съм с вас, само че, аз не обичам плодове.
 • 0
  0
  Отговор
  Таня

  2013-07-25, Оценка 3 от 5 за Какво обича да похапва зодия Стрелец

  Ние стрелците сме пътешественици и най малко обръщаме внимание на храната. Да, опитваме различни ястия , нови и различни, но това не е най-важното. Важно е с кого ще споделиш храната и къде. Поне аз мисля така.
 • 0
  0
  Отговор
  Валенсия

  2013-07-25, Оценка 3 от 5 за Какво обича да похапва зодия Стрелец

  Вярно е всичко или почти-не понасят много стрелци-листни зеленчуци-разни зелени салати и тем подобни треви,и за това,че обичат лютото и хубавото месо и праясната риба-а също така и за лсадкишите...Стрелците обичат много различни чуждестранни кухни,защото са пътешественици и за тях всичко ново и различно е интересно..Ценители са на всичко вкусно и красиво приготвено...Но кой ли човек не обича хубавата храна ,красиво приготвена маса..и добри приятели-всички заодии)
 • 0
  0
  Отговор
  dinara
  dinara

  2013-06-16, Оценка 4 от 5 за Какво обича да похапва зодия Стрелец

  Естествено, може да има известни несъвпадения, дори и да са родени под един зодиакален знак, представителите на тази зодия са си различни хора и не е казано че това на 100% е валидно за всички Стрелци. Аз обаче намирам много съвпадения с предпочитанията на моя приятелка Стрелец. Така, че Йоанна не бих нарекла това "абсолютни глупости". Ти може и да си веган, но ти не означава всички, или може би си мислиш, че си единствения стрелец?
  1
  0
  АЛБЕНААбе тук самите Стрелци ти пишат, че това не е вярно за тях, а ти философстваш!!! Разбира се, че не всичко е валидно на 100%, но поне на 80-90% трябва да е валидно!!! А от тук написаното за Стрелеца в вярно едва 10%!!! Позволи ми все пак като представител на зодия Стрелец да знам доста повече от теб по въпроса!!!
 • 0
  0
  Отговор
  Йоанна

  2013-06-16, Оценка 3 от 5 за Какво обича да похапва зодия Стрелец

  За мен това са абсолютни глупости...Аз съм веган и изобщо не ми харесва вкуса на мърша.Ям люто като змей!Обожавам плодове и зеленчуци.Единственото вярно е,че обичам разнообразната храна.

В текущата страница е публикуван материал на тема Какво обича да похапва зодия Стрелец. Ако имаш критика или смяташ, че публикуваната информация не съответства на заглавието Какво обича да похапва зодия Стрелец, можеш да се свържеш с екипа ни от формата за връзка и ние ще редактираме/разширим статията.