Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Цитрусите са източник на полова мощ

Цитрусите са източник на полова мощ

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k2k
Цитруси

Цитрусовите плодове са не само източник на енергия и на здраве, но също така и на полова мощ. Портокалите, лимоните, лаймът, грейпфрутът, помелото, мандарините са богати на вещества, полезни за потентността.

Цитрусовите плодове от векове са известни сред много народи като средство за повишаване на мъжката полова мощ. Самият аромат на цитрусовите плодове действа възбуждащо на мъжа, защото излъчва свежест, но истинската сила на тези плодове е в съдържанието им на витамин С и фолиева киселина.

В древна Индия преди любовната нощ жената е трябвало да поднася на любимия поднос с нарязани цитрусови плодове. Тя е трябвало да слага парченцата различни плодове в устата на партньора си.

Либидо

Освен че даряват мъжа с полова мощ, цитрусовите плодове приятно ароматизират устата, което дава възможност за сочни целувки.

Когато мъжът не се представял като много активен любовник, жените в древна Индия слагали настъргана кора от цитрусови плодове в напитките му и в ястията, които му поднасяли.

Ако партньорът ви не харесва особено много плодовете, добавяйте цитрусов сок в сладкишите, които му печете, или му сервирайте салати с изобилие от лимонов сок. Редовната консумация на сок от цитрусови плодове също е много полезна за потентността.

Сок от цитрусови плодове

Настърганата кора от цитрусови плодове е много добър вариант на добавяне на полезни вещества в менюто на мъжа. Можете да настържете кората, да я изсушите добре и да я съхранявате в затворен съд. Но прясно настърганата кора върши много повече работа.

Освен че се отразява много добре на либидото, консумацията на цитрусови плодове действа много добре и върху качеството на сперматозоидите.

Съдържащите се в цитрусовите плодове витамин С и фолиева киселина са от голямо значение за изграждането на здрави и силни клетки.

Организмите на мъжете, които не консумират редовно цитрусови плодове, създават сперматозоиди, които са с около 20 процента по-слаба жизнеспособност, отколкото на тези, които консумират киселите ароматни плодове редовно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest