Gotvach.bg»Статии»PR Публикации»Да помогнем на малкия Йоан да оздравее!

Да помогнем на малкия Йоан да оздравее!

AdminAdmin
Администратор
95442k
Йоан Кръстев

Асоциацията на брюнетките в България горещо ви приканва да помогнем на 2-годишния Йоан Кръстев. Детето е поразено от най-коварната болест, но ако се вземат скоростни мерки и се предприемат бързи действия, русокосият ангел има големи шансове да оздравее.

Йоан се бори с огромен тумор на бъбрека, който всеки момент ще даде разсейки. За лечението на момченцето са необходими спешно 39 500 евро, които могат да му осигурят шанс за живот.

Асоциацията на брюнетките в България въведе в кампанията по набиране на средства за малкия Йоан Златка Димитрова. Вълнуваща вечер на свещи в изискан ресторант със Златка ще получат двама души, които внесат най-много пари по сметката на малкия Йоан до 4 февруари.

Йоан

Не може да разрешим на нито едно дете да напусне този свят, длъжни сме да се преборим заедно! Помогнете ни да спасим Йоан, защото операцията трябва да бъде направена в средата на февруари! , призовава Златка.

Вечерята с красивата брюнетка ще се състои на 5 февруари в луксозен столичен ресторант. За да участват, желаещите да помогнат трябва да преведат избрана от тях сума по сметката на болното дете и да я изпратят на електронен адрес: ninanord24@gmail.com или да звъннат за повече подробности на тел. 0888 700 704 – Нина Норд, председател на Асоциацията на брюнетките в България.

Ето и сметката на малкия Йоан:

IBAN: BG13UNCR70001522178059 (EUR)
BG52UNCR70001522180655 (BGN)
BIC: UNCRBGSF
Йоан Владиславов Кръстев


Документация на заболяването тук!


Благодарим на отзовалите се! Екипът на Готвач.бг също ще се включи в кампанията.



Facebook
Любими
Twitter
Pinterest