Три супер идеи за плодови кремове за торти

1 от 3 Снимки

Експресен ягодов крем за торти



Необходими продукти: 150 г захар, 3 белтъка, 600 г ягоди, 1 прах ванилия.

Начин на приготвяне: Ягодите се измиват, премахват се дръжките им и се нарязват на парченца. Белтъците се разбиват с миксер заедно със захарта и се смесват с ягодовата смес. Добавя се ванилията и всичко се разбърква.

Този крем е сравнително лек и пасва чудесно на торти, приготвени от по-тежки блатове. Тъй като придобива характерен розов цвят е подходящ както към бели на цвят торти, така и към кафеникави.

Плодовите кремове са особено подходящи за приготвянето на торти и всякакви други сладкиши, защото са по-леки в сравнение

с шоколадовите.

Поради тази причина пасват както на леки, така и на по-тежки блатове за торти. Някои от тях могат спокойно да се консумират и самостоятелно, стига да са добре украсени. А освен това се приготвят много бързо.

Ето защо в горната галерия ще Ви предложим 3 идеи за плодови кремове.

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати