Вижте постните еквиваленти на любимите ни храни!

1 от 5 Снимки

Еквивалент на каймата


Постите определено биха могли да бъдат тежки за хората, които обожават ястията с кайма. За щастие вече са открити няколко нейни еквивалента. Сред тях са соевата кайма, както и смленият нахут.
С помощта на подправки като кимион, бахар, черен пипер, къри и чубрица, както и на някои други растителни добавки, можете да си спретнете невероятни кюфтенца, без да се налага да нарушавате поста.

Както добре знаем, в момента тече пост и по една или друга причина някои от нас се опитват да го спазват. Ясно е, че през този период не можем да хапваме яйца, млечни продукти, месо и риба, но това съвсем не означава, че менюто ни трябва да включва само еднообразна, скучна и безвкусна храна.

За щастие има достатъчно еквиваленти на любимите ни храни, така че да можем да се наслаждаваме на апетитни блюда, без да да се отказваме от постенето. Ето и някои от тях, които може да разгледате горе в галерията.

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лидия - Гери
Лидия - Гери
18.03.2016 15:56
Постенето е трудна работа, поне според мен и за този дето пости и за този който трябва да му готви. Но все пак явно има заместители с които да се хранят постещите.
0
1