Искат 600 евро за наистина Златен зехтин

Златен зехтин

Макар и да е малко по-скъпо удоволствие от обикновеното слънчогледово олио, зехтинът безспорно е в пъти по-полезен и точно заради това все повече хора прибягват до ежедневната му употреба.

Той обаче може да бъде и немислимо скъп, ако решите да заложите на нещо екстравагантно, но безспорно с високо качество.

Новият специален зехтин се произвежда в Хърватия и серията e ограничена. Цената му е 600 евро за една бутилка, която ще получите в специално изработена и декориране дървена кутия и сертификат, чрез който ще имате възможността да вземете и втора бутилка. Произведени са едва 444 бутилки, така че няма да са много щастливците, опитали истинския вкус на лукса.

Висококачественият екстра върджин зехтин е сипан ръчно и като добавка при наливането му в бутилката са сложени малки ядливи люспички от 24 каратово злато.

Всяка част от процеса на производство се следи зорко, за да не се допусне някоя грешка, която да развали перфектното качество.

Златният зехтин може да се използва както и обикновения - за кейкове, крем супи, месни и зеленчукови ястия, риба, но най-добре стои в чинията, използван като декорация, да речем върху салата.

Ако разполагате с излишни пари и искате да вкусите тази ароматна и същевременно атрактивна добавка, е по-добре да побързате, защото луксозната серия със сигурност бързо ще свърши.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати