Gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Топ 3 на най-ефикасните супи за отслабване

Топ 3 на най-ефикасните супи за отслабване

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 3 Снимки

Доматена супа


Доматите притежават важни антиоксидантни свойства и стимулират обмена на вещества в тялото. В същото време плодовият зеленчук е източник на тирамин, който допринася за доброто ни настроение. Така че, ако решите да отслабвате с тази супа, не само ще сте фини, но и щастливи.

Необходими продукти: 4 домата, 1 морков, 500 тиквички, 2 скилидки чесън, черен пипер – на вкус, сол – по желание

Начин на приготвяне: Измийте продуктите и ги почистете от обелките. Не забравяйте да отстраните и люспите на доматите. Загрейте 1 л вода и щом заври, добавете в нея предварително надребнените продукти. Варете, докато зарзаватът омекне достатъчно, като не забравяйте да разбърквате от време на време. Накрая добавете и подправките. След това изключете котлона и докато супата е още гореща, я пасирайте.

Диетичните супи за ценен съюзник в борбата с излишните килограми по много причини. За разлика от обичайните нискокалорични храни те са вкусни, разнообразни и засищащи. Освен това са източник на полезни витамини и минерали.

Отслабването с тях става по приятен и лесен начин, без организмът ни да бъде подлаган на резки и стресиращи промени. Приемът на този вид храна води до гарантирано редуциране на теглото, а ефектът се вижда само след броени дни.

Ако и вие сте сред хората, които искат да намалят килограмите си, без да се подлагат на строги диети, вижте в галерията по-горе няколко идеи за примамливи нискокалорични супи. Заменете обичайния си обяд и вечеря с тях и ще видите разликата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати