Тибетски рецепти

Тибетската рецепта-чудо чисти плаките от кръвоносните съдове за нула време

Основната причина за заболяванията на сърдечносъдовата система са холестеролните плаки, които се появяват по стените на кръвоносните съдове. Те ги свиват и това стеснение пречи на нормалния приток на кръв.

Всички знаем че именно кръвта снабдява организма с кислород, както и с всички важни за функционирането ни вещества. Ако тази организирана система се наруши, се влошава кръвоснабдяването на важни вътрешни органи, които могат да доведат до различни, а понякога и много тежки заболявания.

За да поддържате нормалната дейност на кръвоносната система, ще ви е нужна следната рецепта:

семена копър – 1 ч.ч.

корен валериан – 2 с.л. смлян

биомед – 2 с.л.

вряла вода – 2 литра

Плаки

Смесете семената от копър с корена валериан и ги залейте с 2 литра вряла вода. Когато водата падне под 40 градуса топлина, добавете меда и разбъркайте добре, покрийте съда и оставете така да се запари и престои през деня. Приемайте по 1 с.л. половин час преди всяко хранене.

Рецепта за младост от Тибет

Жълт кантарион

Тибетската рецепта за младост е билков чай, който лесно се приготвя и не изисква много разходи, но ефектът от използването му ще трае дълго време.

За Тибетския билков чай ще са ви нужни различни билки:

жълт кантарион – 100 г

лайка – 100 г

безсмъртниче – 100 г

брезова кора – 100 г

Всички тези билки внимателно се смилат и се съхраняват в плътно затворен стъклен съд.

Всяка вечер заливайте 1 с.л. от тази смес с половин литър вряла вода, след като се охлади, налейте в термос чая, като го прецедите. Изпийте 1 чаша вечер преди лягане от чая с разтворен 1 с.л. мед в него, а останалото количество изпийте сутрин 20 минути преди хранене отново с 1 с.л. мед.

Кора от бреза

Приемайте всеки ден, докато количеството сухи билки се изчерпа. След края на курса тялото ви ще е пречистено от мазнини и варовикови плаки и токсини, с което се подобрява цялостната обмяна на веществата.

Кръвоносните съдове ще станат еластични и по този начин ще предотвратите много сърдечни заболявания, а спира и световъртежът, шумът в ушите изчезва, нормализира работата на всички органи, пречиства организма като цяло.

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати