Само днес! Магията на италианската кухня превзема Пловдив

Панаир на кулинарното изкуство

Вълшебството на добрата храна завладя Града под тепетата. През целия ден освен миризмата на най-разнообразни и непознати ястия Пловдив ще бъде огласяван и от арии на живо.

Първият ден на Панаира на кулинарното изкуство донесе наситените ориенталски аромати в Пловдив. Днес, 12-ти май, във втория ден от събитието местни жители и туристи ще се потопят в изчистената изисканост на Средиземноморието. Етнокухнята на колела ще покаже истинското лице на италианската кухня.

Италианците са въвели удоволствието от храненето в своето ежедневие. Всеки, който иска да освободи сетивата и да вдъхнете аромата на прясна паста, обляна в сос от слънчеви домати, задължително трябва да посети Деня на италианската кухня от Панаира на кулинарното изкуство.

Всички, които издигат храната в култ и искат поне за малко да се потопят в безвремието, ще могат да се насладят на аранчини, пица от макарони и лазаня, достойна за боговете.

Пловдив

За италианците, които са истински ценители, красивата музика е естествено допълнение към тази наслада. Това е и причината специално за пловдивчани и гостите на града aрии на известни опери и канцонети да бъдат изпълнени на живо на няколко ключови места в града. Утре, 13-ти май Пловдив посреща Деня на руската кухня.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати