Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Шест храни, за които трябва да забравите

Шест храни, за които трябва да забравите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
6 от 6 Снимки

Плодови сокове


Те са почти толкова вредни, колкото са и газираните. Дори 100% естествените сокове от пресни плодове в магазините са пълни със захари. Много по-здравословно е да се сдобиете със сокоизстисквачка или блендер и си правете фрешове вкъщи. Така ще пиете каквото и по колкото си искате, без да се притеснявате за здравето си.

Всеки, който иска да се промени коренно, непременно трябва да започне от хранителните си навици. Максимата, че човек е това, което яде, е тотална истина.

Искате да сте здрави – започнете с нещо просто. Вместо още в самото начало да се хвърлите към тежки тренировки от сутрин до вечер, първо се научете кое е полезно за вас и кое – не. Има храни, които не само не ви позволяват да изглеждате добре, но и ви разболяват.

Правилата кои храни са полезни и кои не чак толкова, са много, и в повечето случаи ни объркват. За да не се чудите кое е правилното и кое – не, просто изключете следните храни завинаги от менюто си. Отказването от тези шест продукта ще ви преобрази. Разгледайте горната ни галерия и вижте кои са те.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати