В този уникален магазин всички хранителни продукти са по 3 долара

В този уникален магазин всички хранителни продукти са по 3 долара

Масло, чай, кафе, бисквити и фъстъчено масло са малка част от продуктите, който нов онлайн магазин продава само за скромната цена от 3 долара. Платформата се казва Brandless и се отличава от другите с ниските си цени.

Всички хранителни продукти, препарати за почистване на дома, продукти за разкрасяване и дори готови ястия се продават за 3 долара, пише Fortune.

Щом влезете на онлайн страницата им, може да разгледате щандовете. Цените са толкова ниски, защото компанията се е отказала от данък върху марката и си е спестила разходи за опаковане и разпространение на стоки.

Един от основателите на уникалния магазин е Тина Шарки, която коментира, че целта ѝ е да продава качествени продукти на ниски цени – нещо, което е смятано за невъзможно днес.

Храните не съдържат ГМО и повече от половината продукти са напълно органични. В стоките, предназначени за разкрасяване няма токсични съставки, но се предлагат в доста по-скромни опаковки.

В този уникален магазин всички хранителни продукти са по 3 долара

Преди да стартира дейността си, компанията набира 50 милиона долара финансиране.

Преди 3 години в Берлин също отвори магазин за стоки без опаковки, който обеща на клиентите си качествени храни на ниски цени. Освен достъпността в стойностите, създателите на магазина посочиха, че спестявайки си опаковката, ще се грижите за планетата, защото няма да оставате отпадъци след пазаруване.

В берлинския магазин Без собствена опаковка може да си купите всичко насипно, като например мляно колумбийско кафе и маслини. Клиентите може да посещават обекта само със собствени буркани и шишета, където продавачите да поставят исканата от тях стока.

В магазина насипно може да си купите мюсли, ориз, макаронени изделия, бира, водка и дори червено вино. Напитките ще могат да се пълнят както в бутилки, така и в чашки.

Храните ще се измерват на везни на касите, където и ще се заплащат. От магазина ще въведат и система за депозити за клиентите, които са пристигнали без съдове, в които да пълнят продуктите.

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати