Служител на Макдоналдс разкри измама с пържените картофки

1 от 3 Снимки
Бургер и картофки

Дали от Макдоналдс лъжат клиентите си с грамажа на пържените картофки се превръща в най-коментираната тема по форумите, след като служител на веригата разкри как по време на обучението му е разбрал за схема, с която потребителите се ощетяват.

От ръководството на веригата за бързо хранене обаче отричат и твърдят, че видяното от този служител не е практика във всички заведения на Макдоналдс, пише Reddit.

Според бившия служител на Макдоналдс още при първите дни на обучението един от преките ръководители на ресторанта му показал как да притиска картонената кутия, докато сипва пържени картофки, за да изглежда пълна догоре.

По този начин си спестявали по малка част от всяка порция пържени картофки, разкрива служителят във форума Какво вашият работодател иска да скрие от клиентите.

Той допълва и че за времето, в което е работил в Макдоналдс само един клиент е разкрил измамата и си е поискал допълнително картофки.

Твърдението за използването на подобен трик е абсолютно невярно. Съществуват строги правила, които да гарантират, че кутиите с картофки са достатъчно пълни, за да могат нашите клиенти да се възползват максимално от менюто ни, отговарят от Макдоналдс на обвиненията пред Business Insider.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати