Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Най-големите грешки, които правиш при пазаруване

Най-големите грешки, които правиш при пазаруване

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 6 Снимки

2. Пренебрегвате собствените марки на магазините


Много от големите търговски вериги днес вече предлагат продукти от собствени марки, които не изглеждат лъскаво като храните на световноизвестни компании, но са на достъпна цена и с добро качество. Когато ги пренебрегвате, ощетявате бюджета си;

Всеки от нас пазарува по веднъж или повече пъти на ден. Посещението на близкия супермаркет се е превърнало в такава рутина, че често грабваме пазарната кошница и се насочваме към щандовете почти автоматично и без да си даваме сметка какво точно правим.

В резултат на това накрая се озоваваме на касата с куп ненужни продукти, сметката ни отново е висока, в хладилникът - препълнен.

Същевременно обаче можем да пазаруваме така, че разходите ни да не влияят пагубно на семейния бюджет, като при това купуваме качествени и вкусни храни.

Това лесно може да се случи, когато започнем да пазаруваме осъзнато и спрем да правим тези седем грешки, които ще откриете в галерията ни.

Вижте кои са те и организирайте по-внимателно следващото посещение на любимия си магазин. Уверяваме ви, че можете много да улесните живота си, ако просто си наложите някои простички правила.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
gyunay cebeci
gyunay cebeci
29.09.2017 15:02
Полезна статия, бих добавил, че е много важно да четем и съдържанието на продуктите. В смисъл гледайте цената, но не забравяйте съставките, колкото по-малко са, толкова по-добре
1
0