Тези прасета мутанти ще ви накарат да се замислите за месото, което ядете

Прасета мутанти

Снимки на прасета, които с външния си вид приличат повече на отлично тренирани културисти, шокираха цял свят. Животните са отглеждани от свинеферма в Камбоджа.

Няма смисъл да се питаме дали тези прасета са мутанти, защото снимките им дават ясен отговор. Те напомнят за герои от зловещ комикс, а не за прасетата, които вашите баби и дядовци са гледали на село.

Остава обаче въпросът как от свинефермата в Камбоджа са успели така да изменят вида на животните.

Според организацията за защита правата на животните ПЕТА това се е случило само с генетична намеса. И макар да не разполагат с категорични доказателства за твърдението си, за тях снимките са достатъчно показателни.

Доктор Джин-Соо Ким от Сеулския университет добавя, че иначе симпатичните на вид животни могат да изглеждат като истински злодеи с изменения на генетиката им, която продължават с десетилетия и се прилага на всяко следващо поколение.

Прасенцата не изглеждат никак нормално и както снимките, така и видеото, което бе публикувано в интернет, ядосаха природозащитниците и накараха много хора да се замислят как се добива месото, което поставят на масата си.

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати