Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Най-мощните 10 супербилки за подмладяване, признати в цял свят

Най-мощните 10 супербилки за подмладяване, признати в цял свят

ЗориЗори
Гуру
5088k
2 от 10 Снимки

2. Астрагалус (Astragalus)


Да бъдем здрави и енергични не е трудно, ако имаме надежден помощник. Можем да възродим тялото и духа си с традиционната китайска билка Астрагал. Стимулира имунната система и поради това е много полезена за предпазване от грип и настинки, но и в случай на хроничен стрес.

Благодарение на нейните благотворни функции, Астрагалус тонизира тялото, засилва съпротивителните сили на организма, действа като антиоксидант и помага за укрепване на сърдечно-съдовата система.

Астрагалус е билка, използвана в продължение на хиляди години в Изтока като тонизиращо средство и за повишаване на устойчивостта срещу вируси и инфекции. В китайската медицина Астрагалът е известен като билка, която балансира жизнената енергия.

Всички знаем, че една здравословна диета трябва да включва нашите пет хранения на ден с различни плодове и зеленчуци. Но важно е да се замислим, че билките също могат да ни помогнат, за да бъдем здрави, енергични и позитивни.

Експертът билкар Рейчъл Ландън разкрива ползите за здравето на специална група от билки, наречени адаптогени в новата си книга Супербилки (Superherbs).

Билки като куркума, коприва и джинджифил доказано поддържат тялото в добро здравословно състояние, стимулират имунната система, облекчат стреса и внасят много важен баланс в нашето тяло.

Открийте топ 10 на супербилките, с помощта на които ще се подмладите, ще се предпазите от стресови ситуации и ще усетите трайно подобрение в начина по който спите през нощта и се събуждате сутрин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати