Новият бургер на Макдоналдс постави края на една ера! Вижте го

1 от 5 Снимки
Макдоналдс

На път сме напълно да се сбогуваме с познатия ни до този момент фаст фууд, след като най-голямата верига за бързо хранене реши да пусне първия си веган бургер.

В новия МакВеган ще има домат, маруля, лук, горчица, кетчуп и кюфте от боб. За пръв път в бургер на Макдоналдс ще се изпусне типичното за марката сирене.

Веганският бургер вече се предлага във Финландия. Добавен е към менюто от 4 октомври и ще се продава пробно до 21 ноември, след което ще се реши дали остава, или не.

Не може да се отрече, че веганството става все по-популярно, а фактът, че вече все повече компании за бързо хранене се ориентират към по-здравословни предложения в менютата си, показва как хората радикално да променят начина си на хранене.

В края на година Макдолдс ще даде оценка на продажбите от първия МакВеган, но за момента ръководството съобщава, че интересът към здравословния бургер във Финландия е голям.

Отзивите обаче от хората, които са го опитали, са смесени. Някои споделят, че вкусът му не може да се доближи до този на бургера с месно кюфте и ви съветват да не си давате парите.

Но други застават зад веганската кауза на компанията и казват, че един вегански бургер, който да остане за постоянно в менюто, ще е в съзвучие с времето, в което живеем.

Стремим се да развиваме менюто си, спрямо нуждите на нашите клинети, казват от фаст фууд компанията, аргументирайки се с нарастващия брой на вегани и вегетарианци по света.

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати