Отървете се от всякакъв вид кашлица само за една нощ!

Джинджифил

Много хора смятат че грипът, настинките и кашлицата са незначителни здравословни проблеми. Но това съвсем не е така. Те трябва да бъдат лекувани незабавно и добре, тъй като могат да причинят сериозни увреждания на целия организъм.

Рецептата, която ви предлагаме, е чудесна за лечение на всички респираторни заболявания и работи по-добре от много лекарства, продавани в аптеките. А предимството е, че за разлика от лекарствата, тази рецепта няма странични ефекти.

Тя е наистина чудесна за лечение на грип, настинки, кашлица, бронхит и други респираторни заболявания.

Кашлицата е реакция на тялото за изхвърляне на излишната слуз през дихателните пътища. Тялото има своите средства за борба с болестта, но ние можем да ускорим лечебния процес и да избегнем много усложнения.

Този ефективен метод се основава на компрес от джинджифил и има противовъзпалителен ефект.

Необходими продукти:

Мед

1 с.л. чист натурален мед; 2 с.л. настърган корен джинджифил; 2-3 с.л. брашно; 1 с.л. олио или зехтин; тензух, плат или салфетка

Смесват се всички съставки, а сместа трябва да има гъста консистенция.

Смесете брашното с меда и разбъркайте добре. Добавете зехтина, джинджифила и разбъркайте отново. Ако е нужно добавете още малко брашно, сместа трябва да е гъста.

Поставете сместа върху марля, а марлята поставете на гърдите или гърба над нивото на сърцето, покрийте с кърпа и обезопасете.

ВАЖНО: Не поставяйте превръзката твърде близо до сърцето.

Оставете сместа да действа за 2 или 3 часа, ако е възможно и цяла нощ. Тази лечебна смес ще ви избави от кашлицата много скоро след първото приложение.

Можете да повтаряте компреса, но винаги правете нов микс. Този метод може да се прилага и на деца над 1 година, но не оставяйте да действа цяла нощ. Достатъчно е да престои за 1-2 часа преди лягане. Преди да приложите този лек, уверете се че нямате алергия към някоя от съставките.

Ако забележите зачервяване или подуване – веднага отстранете лекарството. Това означава, че тялото реагира отрицателно на съставките.

Тази рецепта не се препоръчва да се прилага при висока температура на болния, тъй като компресът има загряващ ефект.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати