Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Гарантирано! 10 обикновени напитки, с които ще отслабнеш

Гарантирано! 10 обикновени напитки, с които ще отслабнеш

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
10 от 10 Снимки

10. Ябълков оцет и чай с мед


Комбинацията ви носи едновременно ползите на меда и ябълковия оцет. За да направите лечебната напитка, то се нуждаете от 2 с.л. мед и 2 с.л. ябълков оцет. Смесете ги във вряща вода. Добавете чай по избор и приемайте по два или три пъти дневно, преди или след хранене. Pравите ли го редовно, скоро ще се освободите от излишните телесни мазнини.

Намаляването на теглото е един от най-големите проблеми, пред които са изправени повечето от нас. Толкова е лесно да се натрупа тегло и в същото време толкова трудно да се отървем от него.

За да се справите с мазнинките, е нужно на първо място да контролирате приема на храни. Дори да успеете, понякога като че ли минава цяла вечност, преди да започнете да виждате разликата. Ето защо са ни нужни помощници.

Макар да не ни се вярва, съществуват лесни домашни рецепти, които карат тялото ни само да се отърве от мазнините. Това са напитки, продуктите за които има във всеки дом или в най-близкия супермаркет.

Вижте в галерията ни как да използвате тези съставки в създаването на прости напитки, които са най-добрите помощници в борбата с мазнините.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати