Похапвайте смело тези вкусотии след 18.00 часа! Няма да ви навредят

1 от 3 Снимки

1. Чиа пудинг


Необходими продукти: 2 с.л. чиа, ½ ч.ч. прясно мляко, соево мляко или вода

Начин на приготвяне: Накиснете семената чиа в течността поне 3-4 часа преди похапване. Когато огладнеете и видите, че са набъбнали, можете да ги консумирате, като по желание добавите към тях и плодове по избор. Лека, засищаща и диетична закуска, подходяща за всяко време от деня!

Похапването вечер се сочи като едно от най-вредните през деня. Много диетолози са на мнение, че консумацията на храна след 18.00 часа може да навреди не само на теглото ни, но и на качествения ни сън.

Дали защото се счита за вредно, или по друга причина, но нощното похапване продължава да е най-сладкото за деня. Сякаш в момента, в който часовникът отмери 18.00 часа, хладилникът започва да ни привлича като магнит и само малцина могат да устоят на изкушенията, които се намират в него.

Следва обилно похапване, а след него и чувството за вина, че отново не сме имали волята да се откажем от яденето по никое време.

Ако този сценарий ви е добре познат, не бързайте да се отчайвате. Добрата новина е, че има определени вкусотии, които можете да си похапвате и по-късно вечер, без да вредите на прекрасните си форми. Идеите за тях ще намерите в нашата галерия.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати