Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Храната за Оскарите е готова! Вижте какво ще похапват звездите

Храната за Оскарите е готова! Вижте какво ще похапват звездите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
Храна на Оскарите
Снимка: harpersbazaar.com
Храна на Оскарите

90-тата церемония по връчването на една от най-престижните кинонагради в света - Оскарите, ще се проведе на 4 март 2018 г. в театър Долби в Лос Анджелис. След като очите се наситят на знаменитости, разхождащи превъзходни облекла по червения килим, ред ще дойде и на храната.

Церемонията всеки път протича в два етапа. В първия гостите тръпнат в очакване на връчването на наградите. След това получават шанс да заситят глада си с изискани блюда. И тази година те ще са дело на първокласния шеф Волфганг Пак, който винаги изненадва с все по-необичайни менюта.

Звездният готвач е наистина добър. Той може да превърне всяка храна - от малки ястия, до десерти, във вълшебство. Когато гостите влязат в балната зала Ray Dolby, над 6 поразяващи въображението блюда ще бъдат сервирани на различни места из помещението. Звездите ще стартират вечерта с леден бар. Там ще ги очаква парфе от хайвер, а също така щипки от раци, омари и миди.

За предпочитащите месо ще има тартар от говеждо месо Miyazaki Wagyu върху подложка от въздушен черен ориз. Сред деликатесите място намират още дребнички такос с подправени патладжани и мариновани в лайм краставички.

Готвачът е намислил за всекиго по нещо. Ако има почитатели на пастата, те ще могат да намерят каватапи със сирене и зимни трюфели, а също така спаначени кампанеле със зелен грах, лук чиполино и печени домати.

Десертите също ще изкушават сетивата. Гостите на връчването на наградите Оскар ще имат бисквити от шоколад в изобилие. Масите ще са отрупани с тарти от личи, роза и малина, десерт Mocha Beehive, френски макарони за всеки вкус и т.н. Специално за 90-тата поредна церемония ще бъдат изработени и 7 000 шоколадови мини-оскари.

Оскарите и тази година ще имат и благотворителна страна. Както всеки път храната, която не бъде изядена в рамките на церемонията, веднага ще бъде пратена в различни центрове, обслужващи кухни за нуждаещи се.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати